Friptura de Craciun la tava

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2021 | 7608 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet
  • 500g ceafa
  • 500g fleica
  • 400g pulpa
  • 50ml ulei
  • 150ml apa
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun la tava:

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna apa in tava pe toata suprafata.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu struguri