"Retete festive de iarna"
Pulpa de porc se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.
Se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.
Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.
Intr-o farfurie se pune faina.
In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.
Pesmetul se pune in alta farfurie.
Feliile de pulpa se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.
Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.
Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.
Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.
Se scot pe servetele absorbante.
Cartofii se curta si se fierb intregi in apa cu sare.
Cand sunt fierti se scurg de apa si se sfarama.
Se adauga untul, laptepe, smantana, sare si se amesteca bine, bine.
Pe o farfurie se pune piure, se presara piper deasupra, se pun 2-3 snitele si se poate servi.
Pofta buna!