Iahnie de fasole cu afumatura

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2022 | 11378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 500g afumatura
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 300g pasata de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • boia de ardei afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu afumatura:

Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece.

Dimineata se spala si se pune la fiert in oala minune cu vegeta si foile de dafin.

Se fierbe 40 de minute pana fasolea este aproape facuta.

Separat se pune la calit in ulei ceapa curatata si tocata marunt.

Se adauga vegeta, boiaua si piper.

Cand devine sticloasa se pune afumatura taiata bucati potrivite.

Se pun ardeii si morcovii curatati si taiati rondele.

Se pune putina apa si se fierbe pana sunt facute toate ingredientele.

Se adauga fasolea boabe aproape fiarta, se completeaza cu zeama in care a fiert fasolea si se fierbe 10-15 minute pana este facuta fasolea.

Se pune pasata de tomate, se potriveste de zeama si se mai fierbe 5-10 minute.

Se potriveste de sare, se pune mararul tocat marunt, se mai fierbe 1-2 minute si este gata.

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli cu carne