Reteta de cotlet de porc cu masline

de MotanLaOale in Porc, 9 Feb 2024 | 1304 vizualizari

 

Asocierea purcelului cu maslinele in sos de ceapa si tomate este foarte buna. Este o mancare satioasa si foarte buna.
Pentru Reteta de cotlet de porc cu masline ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cotlet de porc, ceapa, masline, pasta tomate, boia.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de cotlet de porc cu masline
  • 500 g cotlet de porc
  • 5 cepe mari
  • 300 g masline fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 500 ml pasata de tomate
  • boia afumata
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de cotlet de porc cu masline:

Iata cum se prepara Reteta de cotlet de porc cu masline

Cotletul se curata si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.

Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita, se prajesc bucatile de cotlet pana se albesc si se scot pe o farfurie. 

Se pune ceapa in cratita si se caleste putin, dupa care se adauga apa si se fierbe 15 minute.

Se presara boiaua, vegeta si piper si se amesteca.  

Se adauga, pasata de tomate, carnea si se amesteca.  

Se adauga maslinele si se mai fierbe 15 minute.  

Eu am introdus-o si in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Vezi si reteta de Cotlet de porc in sos de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de cotlet de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
Când un Chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla:... citeste mai mult
Când un chef japonez, Keita Yuge, pariază pe brânza gorgonzola și câștigă Campionatului Mondial de Paste Barilla
RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu carne