Snitele din parizer

de MotanLaOale in Porc, 7 Iun 2020 | 7900 vizualizari

 

Din capitolul "Amintiri din tinerete". A fost o vreme cand erau la mare cautare.

 

INGREDIENTE

  • 600 g parizer
  • 2 oua
  • 70 g faina
  • 100 g pesmet
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din parizer:

Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele  parti.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde sau reci sau se pot face senvisuri.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din parizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parizer din piept de curcan in ou