Inspirata de Rocsi. Foarte buna si repede facuta.
Inimile si pipotele se curata, se spala bine, se taie in doua si se scurg bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie marunt.
Se canecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Expres la o sursa de curent.
Se apasa functia BROWN/SAUTE, se selecteaza 10 minute si se apasa functia START/STOP.
Cand se incinge si apare timpul se pune uleiul si se prajesc inimile si pipotele 5 minute.
Se pune ceapa si se mai soteaza 5 minute.Se pun si condimentele si se amesteca din cand in cand.
Se apasa functia START/STOP.
Se pun in vas ardeii si rosiile si se amesteca.
Se pune capacul si se pune supapa in pozitia inchis.
SE selecteaza functia POULTRY, presiune HIGH, timp 30 minute si se apasa functia START/STOP.
Dupa 30 de minute se apasa START/STOP, se lasa 10 minute, se deschide supapa si se scota capacul.
Eu am transferat mancarea intr-o cratita, am mai pus o legatura de marar si am introdus-o in cuptor pentru 20 de minute.
Se serveste calda.
Pofta Buna!