Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
"Retete de suflet"
Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.
Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.
Se scot pe o farfurie.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita in care am prajit pulpele.
Se presara vegeta si piper.
Se caleste 3-4 minute dupa care se pune apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.
Se pun si pulpele in cratita, se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.
Se adauga passata de rosii, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.
Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute pentru a prinde culoare.
Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare la sfarsit, se amesteca bine si este gata.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola