Friptura de Craciun

de MotanLaOale in Porc, 15 Ian 2020 | 3918 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 800 g pulpa de porc
  • 500 g costita afumata
  • 500 g carnati semiafumati
  • 100 g untura
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici.

Carnatii se taie la 4-5 cm.

Costita se taie cuburi mai mari.

Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.

Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.

 Se adauga carnatii si costita si se prijeste inca 15-20 minute.  

Se amesteca din cand in cand.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se evapora zeama si ramane doar untura, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.

Se mananca obligatoriu cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie