Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci

de Bya Ralu in Curcan, 7 Ian 2014 | 5738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 Pulpe de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 borcan fasole pastai
  • 1 cutie de ciuperci
  • cateva buchetele de broccoli
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi.

Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin.

Peste fasolea pastai punem pulpele de curcan trase in putin unt in tigaie.Punem si buchetelele de broccoli.

Se pune vinul si 1 pahar de apa.

Se da la cuptor pentru circa 1 ora,se mai verifica intre timp,daca scade zeama se mai adauga apa,iar pulpele se intorc.

Spre final se adauga si usturoiul taiat rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta