Tochitura de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 16 Apr 2013 | 10706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de curcan
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de curcan:

Carnea de curcan se taie cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam bucatile de carne, sare si putin piper.

Cand carnea isi schimba culoarea, adaugam putina apa, punem capacul si lasam sa fiarba cca. 20 de minute la foc mic.

Apoi dam capacul la o parte, si lasam sa se prajeasca pana dispare apa, iar bucatile de carnita se rumenesc frumos.

Tochitura se serveste cu mamaliguta, branza de burduf sau telemea si ou prajit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan la cuptor