Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda.
Legumele se curata, se spala si se taie in fasii subtiri.Legumele se pun pe foc si se sareaza.Dupa ce s-au imnuiat se adauga orezul aproape fiert cu apa ce a mai ramas si adaugam si anasonul.Mai lasam sa fiarba 5 minute si este gata.
Intr-un wok cu ulei incins punem carnea cu iaurt cu tot , feliute de ardei iute si o cana de suc de ananas.Lasam sa fiarba pina scade sosul.Adaugam sare daca mai este nevoie.Cand este gata adaugam patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
1
Se poate adauga inainte de a fi gata o lingura de mustar picant.
2
Se serveste cu garnitura de orez cu legumele al dente...