Pulpe de curcan umplute

de laylalala in Curcan, 1 Ian 2012 | 4942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan, dezosate
  • sare&piper
  • 200 gr unt
  •  2 cepe
  • 200 gr alune de padure
  • 200 gr caise uscate, tocate
  • 150 gr pesmet
  • 3 oua, batute
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  •  coaja rasa de la 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan umplute:

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Incinge intr-o tigaie 100 gr unt. Adauga ceapa si caleste-o 3 minute, amestecand. Adauga alunele de padure si prajeste-le 5 minute, amestecand. Intr-un vas pune alunele cu ceapa,caisele, pesmetul, ouale, patrunjelul, coaja de lamiae si sare&piper,dupa gust.

3.       Sareaza si pipereaza pulpele pe ambele parti apoi umplele cu compozitia preparata si ruleaza-le.Pune rulourile intr-o tava de copt si stropestele cu 100 gr unt topit.Da-le la cuptor 1 ora, intorcandu-le din cand in cand. Serveste-le cu sos de afine si cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel