O reteta delicoasa de preparat: pulpa de porc la cuptor cu sos de ciuperci
Pentru sos:
Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula.
Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate.
Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara.
Am pus ulei si putina apa într-o tava,am asezat carnea,am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.
Dupa aproximativ 45 de minute,am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.
Pentru sos am calit baconul si ciupercile cu putin ulei.
Am luat de pe foc si am pus smântâna si mozzarella.Am mai lasat putin pe foc pâna s-a topit mozzarella si s-a omogenizat totul.
Am pus piper,de sare nu mai era nevoie baconul fiind sarat.
Am servit cu piure de cartofi si muraturi.