Astăzi facem o rețetă rapidă și gustoasă de ciuperci umplute cu o delicioasă cremă de brânză cu spanac și ciuperci. Pot fi savurate ca și garnitură sau simple.
Pentru aceste Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase sunt necesare următoarele ingrediente: ciuperci, spanac, usturoi, cremă de brânză și parmezan.
Cum se prepara aceste Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase:
Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Toacă mărunt cotoarele de la ciuperci și usturoiul, apoi călește-le într-o tigaie, în puțin ulei de măsline încins. Condimentează cu cimbru.
Lasă la gătit câteva minute, apoi adaugă spanacul și 2 linguri de apă. Condimentează cu sare și piper. Gătește până scade zeama și se rumenesc bine toate.
Amestecă crema de brânză cu compoziția de ciuperci. Potrivește gustul cu condimente dacă e cazul.
Umple ciupercile cu cremă de brânză cu ciuperci, așază-le în tava de copt și presară parmezan.
Coace ciupercile în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 25 de minute.
După ce s-au rumenit frumos, scoate tava din cuptor și lasă ciupercile puțin la temperat, apoi savurează-le cu poftă. Sunt delicioase.