Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 200 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot:

Ciupercile se curata, se scoate codita, se spala si se pun la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat patratele.

Se presara sare, piper si boia.

Se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea si se evapora sosul.

Se adauga mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Se umplu ciupercile cu amestecul de carne si se pun in vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu ulei.

Se pune capacul si se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Cu 15-20 minute inainte de final  se pune pe fiecare ciuperca cascaval ras.

Le-am bagat 15 minute si la cuptor pentru culoare.

Sunt bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L