Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 200 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot:

Ciupercile se curata, se scoate codita, se spala si se pun la scurs.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat patratele.

Se presara sare, piper si boia.

Se adauga carnea si se caleste pana isi schimba culoarea si se evapora sosul.

Se adauga mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Se umplu ciupercile cu amestecul de carne si se pun in vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu ulei.

Se pune capacul si se seteaza pe modul High pentru 2 ore.

Cu 15-20 minute inainte de final  se pune pe fiecare ciuperca cascaval ras.

Le-am bagat 15 minute si la cuptor pentru culoare.

Sunt bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L