Probabil ca nu se compara cu gulasul facut la ceaun, dar chiar si asa, preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l, a iesit tare gustos!
Carnea se spala, se sterge cu prosoape absorbante si se taie bucati potrivite. Carnatul se taie felii.
Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Cartofii se curata, se spala apoi se taie felii pe lungime.
Se pune uleiul in vas, se adauga ceapa si ardeiul. Se aseaza apoi cartofii, iar deasupra se pune carnea si feliile de carnat. Se presara deasupra boiaua si chimenul macinat, pasta de ardei, apoi se adauga apa aproape cat sa acopere ingredientele.
Se acopera slow cooker Crock-Pot cu capacul, se conecteaza aparatul la sursa de curent si se seteaza pe optiunea high pentru 4 ore.
Inainte cu o jumatate de ora de expirarea timpului, se adauga foile de dafin si se potriveste de sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul verde, se mai lasa putin acoperit dupa care se serveste alaturi de muraturi.
Pofta buna!
1
Se pot adauga si alte legume: morcovi, telina, etc.