Nu mai introduc nimic, ca prea am forjat la cioroiul asta si nu vreau sa-si ia nasul la purtare....e bine ca el si-a facut treaba si eu am tras un pui de somn....
Cum sta treaba, am fost sa cumpar ceva si mi-am picat ochii pe bucatica asta de jambon pe care am pregatit-o. Am ochit-o la fix pentru ca imi trebuia o bucatica de ceva ''ca`carnea'' care sa intre in vasul cioroiul alias crock-pot ( al meu e micut si delicat ) si sa aiba si un os micut, sa rod si eu ceva ca doar mi`s leoaica....
Bon, am cumparat bucatica de jambon, am spalat-o cu apa calduta si apoi am sectionat-o in 3, se vede in fotografie, daca nu intelegeti cum sta treaba cu sectiunea. Apoi am presarat sare din aia grunjoasa, aia are gust si sareaza cum trebuie si cat trebuie, apoi am presarat piper si am stropit cu putin ulei de masline, am lasat sa se odihneasca cateva minute timp in care am feliat rosia, am taiat ardeiul longitudinal in fasii nu foarte groase, cateii de usturoi i-am zdrobit , am presarat un pic de sare si peste legume. Apoi am impanat cu legumele faimosul jambonel, l-am asezat in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am turnat cca 20 ml apa, am setat functia high, am pus capacul si mi-am vazut de somn, sa fie vreo 3 ore , daca nu mai bine. Pentru a-i da un pic de ''fata rumena'' am scos intr-o tava jambonelul si l-am dat la cuptor pentru un bronz usor cca 20 min. Si-am aburit-o si duminica asta....