Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 20 Oct 2019 | 2433 vizualizari

 

Nu mai introduc nimic, ca prea am forjat la cioroiul asta si nu vreau sa-si ia nasul la purtare....e bine ca el si-a facut treaba si eu am tras un pui de somn....

 

INGREDIENTE

  • cca 950 g jambon ( fix cat sa incapa in crock-pot, e la categoria mica )
  • 1 rosie mai mare
  • 2 ardei rosii micuti
  • catei de usturoi
  • un pic de ulei masline
  • sare
  • piper
  • si somn de voie.....
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot:

Cum sta treaba, am fost sa cumpar ceva si mi-am picat ochii pe bucatica asta de jambon pe care am pregatit-o. Am ochit-o la fix pentru ca imi trebuia o bucatica de ceva ''ca`carnea'' care sa intre in vasul cioroiul alias crock-pot ( al meu e micut si delicat ) si sa aiba si un os micut, sa rod si eu ceva ca doar mi`s leoaica....

Bon, am cumparat bucatica de jambon, am spalat-o cu apa calduta si apoi am sectionat-o in 3, se vede in fotografie, daca nu intelegeti cum sta treaba cu sectiunea. Apoi am presarat sare din aia grunjoasa, aia are gust si sareaza cum trebuie si cat trebuie, apoi am presarat piper si am stropit cu putin ulei de masline, am lasat sa se odihneasca cateva minute timp in care am feliat rosia, am taiat ardeiul longitudinal in fasii nu foarte groase, cateii de usturoi i-am zdrobit , am presarat un pic de sare si peste legume. Apoi am impanat cu legumele faimosul jambonel, l-am asezat in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am turnat cca 20 ml apa, am setat functia high, am pus capacul si mi-am vazut de somn, sa fie vreo 3 ore , daca nu mai bine. Pentru a-i da un pic de ''fata rumena'' am scos intr-o tava jambonelul si l-am dat la cuptor pentru un bronz usor cca 20 min. Si-am aburit-o si duminica asta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot