Ciorba de loboda (varianta mea)

de marinicayou10 in Ciorbe, 26 Mar 2012 | 4634 vizualizari

 

Am fost la piata si am vazut peste tot loboda :), si cum mie si fetitei mele ne place ciorba de lodoba, am si luat :). Mie sincer imi place si mai mult cu loboda si stevie, dar nu am gasit stevie :( inca.

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de loboda
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • leustean
  • 2 oua
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de delikat de legume
  • 500 ml bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda (varianta mea):

Curatam legumele si le spalam. Morcovul, ceapa si ardeiul gras le tocam si le calim cu putin ulei direct in oala in care facem ciorba. Doar le inmuiem putin (nu le prajim). Adaugam cartofii si dupa 2 minute apa. Lasam sa fiarba pana se fierb cartofii, apoi adaugam sare, piper, delikat, loboda curatata si taiata si borsul. La final batem bine doua oua si le adaugam si leustean....Mie orice ciorba imi place cu smantana...acum fiecare serveste dupa propriul gust :).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda (varianta mea)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca