reisnaor_2006

5

Bucataras
senzational

Sebes-Alba

Bucataras din 12.02.2014

RETETE444
PRIETENI268
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu ceapa si mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2020

      Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.       Separat curatam ceapa, o taiem...

Aperitiv la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 22 Noi 2018

       Pentru inceput batem ouale cu putina sare si piper. Tapetam o tava cu hartie de copt. Fiecare felie de paine o trecem prin oul batut si o asezam in tava. Cascavalul si mozzarella le taiem feliute subtiri. La fel procedem si cu ceapa si rosia.      ...

Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2018

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.        Cand aluatul a crescut intindem 2 foi...

Aperitiv tarta sarata Yupiiii

In Aperitive / Garnituri la 14 Iun 2017

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.         Cand aluatul a crescut, intindem 2...

Budinca de spanac cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 11 Mai 2016

       Spanacul il spalam bine in mai multe ape si-l punem la fiert in apa cu sare.Cand a fiert il lasam la scurs si-l tocam marunt.Cascavalul il da-m prin razatoarea cu ochiuri mari.Ceapa o tocam cubulete.Chiflele le taiem cubulete potrivite....

Budinca Roxana

In Aperitive / Garnituri la 5 Mai 2016

       Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.        Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine....

Slanina fiarta cu boia si usturoi

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2016

      Intr-o cratita inalta si incapatoare se pun la fiert 4 litri de apa in care adaugam 2-3 lg de sare.Adaugam piperul,foile de dafin, 3-4 catei de usturoi si slanina.       Fierbeti 40 de minute si verificati cu furculita, daca furculita...

Placinta cu ceapa

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2016

      Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald. Cand aluatul a crescut l-am impartit in 3 bile pe care...

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2016

Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios. Lasam aluatul sa creasca la caldura pana isi dubleaza volumul. Impartim apoi aluatul in doua si...

Aperitiv satios cu cartofi si oua

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2016

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare. Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade. Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor,...

Clatite cu marar si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2016

       Intr-un castron amestecam faina cu sarea, zaharul si praful de copt. Cascavalul il dam prin razatoarea mica. Mararul il spalam si-l taiem marunt.        Turnam laptele treptat in castron si mixam bine pentru a nu se forma...

Salata de boeuf de Craciun

In Aperitive / Garnituri la 6 Ian 2016

            Legumele si carnea le-am fiert impreuna in apa cu sare in vasul de gatit sub presiune.A durat 15 minute si legumele au fost fierte.Pana se racesc, se pot taia castravetii cubulete si se pun intr-un lighean, bine storsi.La fel se...

Omleta cu carnati de porc si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 9 Dec 2015

      Ouale le punem intr-un castron si le batem bine cu un praf de sare si piper.Cascavalul il radem.Carnatiul il taiem felii potrivite.        Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim bucatile de carnati.Cand sunt gata adaugam ouale...

Chifle umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2015

            Faina o amestecam cu praful de sare si zahar. Drojdia o dizolvam in putin lapte caldut si o punem peste faina. Framantam usor si adaugam treptat restul de lapte cald. Cand aluatul s-a omogenizat adaugam uleiul de masline....

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2015

      Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios.       Lasam aluatul sa creasca la caldura pana...

Placinte sandwich

In Aperitive / Garnituri la 19 Oct 2015

          Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald....

Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

In Aperitive / Garnituri la 16 Oct 2015

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .     ...

Rulada de omleta cu crema de branza Delaco

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2015

             Batem ouale bine de tot cu sare si piper,ardeiul kapia il taiem rondele.Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem ouale batute. O lasam pe o singura parte sa se rumeneasca bine. Cand omleta este facuta o asezam pe un...

Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 6 Sep 2015

             Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate cubulete si omogenizam compozitia....

Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2015

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2...

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2015

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .      Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte...

Placinta cu ceapa verde si branza

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2015

      Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.       Cand aluatul a crescut...

Vinete umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 16 Iun 2015

      Se aleg vinete potrivit de mari. Dupa ce s-a taiat capatul dinspre coada am taiat vinetele in jumatate, pe lung si le-am scobit mijlocul. Am lasat cam 1 cm de miez pe langa coaja. Am tocat marunt, ceapa, ardeiul, rosia si sunca si le-am amestecat pe toate la un...

Omleta pufoasa

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2015

            Cartoful se curata de coaja si se da prin razatoarea cu ochiuri mari,cascavalul se rade,ceapa o taiem fidelute sau cubulete. Ouale le batem cu sare si piper....

Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2015

           Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le...

Rulada vieneza

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2015

            Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine inmuiata si stoarsa.             Se...

Omleta cu praz,sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 31 Mar 2015

Sunca si prazul le taiem feliute subtiri. Intr-o tava punem putin ulei si calim prazul si sunca. Cascavalul se rade. Oale se bat cu sare si piper si se rastoarna peste sunca si prazul calit. Prajim omleta pe ambele parti si cand este facuta adaugam deasupra cascavalul ras . 1/2 din omleta o...

Cascaval pane

In Aperitive / Garnituri la 26 Mar 2015

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet. Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei...

Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2015

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata ii trecem pe sub un jet de apa si ii curatam de coaja. Cartofii si ceapa le taiem felii. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa, adaugam cartofii si ii lasam sa se caleasca putin. Adaugam branza rasa si cele patru oua. Amestecam usor sa...

Aperitiv cu cascaval si mezeluri

In Aperitive / Garnituri la 20 Mar 2015

Tapetam cu hartie de copt o forma de tarta si asezam sub forma de evantai feliile de paine ajutandu-ne de un pahar pe care il punem in mijlocul tavii. La fiecare felie de paine asezonam cate o felie de jambon, salam, pastrama, cascaval, cate o felie de ceapa taiata subtire si ardei kapia....

Afisate 1 - 30 din 89 retete    

Postari recente

publicat la 01.03.2020

Ficat turcesc

publicat la 01.03.2020

Desert tort ciocolatos

Horosmopul tau de astazi:

Leu

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]