Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2015 | 13318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi fierti
  • 150 gr branza de vaca
  • 4 oua
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie:

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata ii trecem pe sub un jet de apa si ii curatam de coaja. Cartofii si ceapa le taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa, adaugam cartofii si ii lasam sa se caleasca putin. Adaugam branza rasa si cele patru oua. Amestecam usor sa nu se striveasca cartofii. Adaugam putina sare si piper.

Ii servim alaturi de salata sau muraturi.

Pofta buna.

       

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti cu branza si oua la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise