Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2015 | 5898 vizualizari

 

Decand am descoperit cat de bun este aluatul acesta mereu fac cate ceva.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 g de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 bucata carnati afumat
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat:

            Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.

            Fiecare tarta o ungem cu pasta de rosii Cirio, asezam feliute de carnati, radem cascaval si presaram feliute de ceapa si oregano. Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

10.09.2015, 06:59

Buna!!!

DIANA B 1

10.09.2015, 09:26

Deja mi-e foame , ca de poftaaa , nici nu mai zic ...

Bya Ralu 1

12.09.2015, 22:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Italian bruschetti