Aperitiv cu cascaval si mezeluri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 20084 vizualizari

 

Un aperitiv ideal pentru a va impresona musafirii,rapid,usor si satios.

 

INGREDIENTE

  • 20 de felii de paine toast
  • 100 gr pastrama de porc
  • 100 gr salam cu verdeata
  • 150 gr jambon presat cu piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • ketchup
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu cascaval si mezeluri:

Tapetam cu hartie de copt o forma de tarta si asezam sub forma de evantai feliile de paine ajutandu-ne de un pahar pe care il punem in mijlocul tavii. La fiecare felie de paine asezonam cate o felie de jambon, salam, pastrama, cascaval, cate o felie de ceapa taiata subtire si ardei kapia.

Ouale le batem cu sare si piper si ungem feiile de paine ,presaram cascaval ras, ketchup si oregano.

Dam forma la cuptor ptr. 10 minute la 200 de grade C si cand este gata servim aperitivul cald sau rece.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

acest aperitiv il putem prepara si cu spanac,legume si cascaval ras din abundenta.

2

puteti folosii si felii de paine normala sau franzela.

3

folositi felii de cascaval subtiri,eu am folosit si groase si s-a lasat putin forma de evantai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu cascaval si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii, ardei si "za'atar"