Tocanita cu organe de miel

de Panacris in Oaie, 11 Noi 2012 | 20099 vizualizari

 

Am facut o revizuire in congelator si am descoperit un pachet cu maruntaie de miel ;) A iestit o mancarica super ;)

 

INGREDIENTE

  • inima de miel 1 bucata,
  • plamani (bojogi) de miel 1 pereche,
  • fudulii de miel 1 pereche,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • zacusca Panacris 1 borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu organe de miel:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Intre timp se curata organele, se sapla si se taie cubulete. Se adauga la amestecul de ceapa, asezonandu-se cu sare si piper, completandu-se cu apa cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic, acoperit, cca. 30 de minute. La final se adauga zacusca (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/zacusca-panacris-35347.html) si se mai lasa la fiert cca. 10 miniute pana se imbina gusturile. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau acompaniata de o mamaliguta savuroasa si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu organe de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]