Hamburgheri de casa

de Panacris in Vita, 10 Noi 2012 | 6303 vizualizari

 

Am alergat azi prin Billa, Penny, Lidl, Sellgros, Real, Auchan, Metro, Kaufland si diverse macelarii ;) ca sa gasim, hamburgheri gata preparati;). Fiindca nu e mare cerere, nu se mai prepara astfel de produse. Asa ca am fost nevoita sa ma descurc singura;) In final am reusit sa satisfac placerile zmeilor;)

 

INGREDIENTE

  • 1000 g carne de vita tocata,
  • 200 gr ceapa galbena,
  • 3 oua,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml,
  • patrunjel
  • sare iodata,
  • · piper proaspat macinat,
  • · boia de ardei dulce

Hamburgeri:

  • 8 chifle
  • 4 rosii feliate
  • 8 foi de salata
  • ketchup Panacris,
  • sos de usturoi,
  • maioneza,
  • branza feliata Delaco,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgheri de casa:

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei . Carnea  tocata se amesteca cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Se asezoneaza dupa gustul fiecaruia, apoi se formeza hamburger care se prajejesc pe gratarul incins pentru aprox. 10 min.  Chiflele se taie pe jumate si se alcatuieste fiecare hamburger cu ingredientele de mai sus. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgheri de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne