Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI223
Retete / Paste

Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

In Paste la 18 Aug 2019

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.  Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa),...

Tortellini cu rosii cherry si cavolo nero

In Tortellini la 21 Dec 2018

Se indeparteaza tulpinile de la cavolo nero si se taie frunzele in bucati mici. Rosiile se taie in jumatati, iar usturoiul se piseaza.  Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga cavolo...

Farfalle la cuptor cu vinete si sos de iaurt cu branza Feta

In Farfalle la 14 Dec 2018

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se fierb pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg de apa.  Intre timp, se toaca ceapa si usturoiului fin. Vanata si ardeiul se taie in cuburi de 1 cm. Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie...

Farfalle in sos pesto cu rosii uscate la soare, spanac si romanesco

In Farfalle la 9 Dec 2018

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se desface romanesco in buchetele, usturoiul se piseaza si rosiile se toaca marunt. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga usturoiul, impreuna cu rosiile uscate la soare. Se lasa 1-2...

Fusilli cu legume curcubeu in sos cremos de pesto

In Fusilli la 4 Dec 2018

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Intre timp, se curata dovleacul de seminte si se taie in cuburi de 1 cm. Se transfera pe o tava potrivita pentru cuptor, se presara cu sare, piper si ulei. Se amesteca bine. Se coace pe raftul superior al cuptorului 30-35 de minute. Rosiile...

Rigatoni cu branza albastra, ciuperci si cabanos

In Paste la 10 Noi 2018

Ceapa, usturoiul si ierburile se toaca marunt. Ciupercile se feliaza. Cabanosul se taie in bucati mici.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza ceapa pana se inmoaie....

Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati

In Spaghete la 9 Noi 2018

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se curata varza de Bruxelles si se taie in 4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Carnatii se taie in felii nu foarte subtiri si se prajesc in 2 linguri de ulei, la foc mediu 12 minute. Varza se...

Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

In Paste la 12 Iul 2018

Cartofii se spala bine, se usuca si se inteapa din loc in loc cu o furculita.  Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade C, 30-40 de minute.  Se lasa putin la racorit, se taie in jumatati si se indeparteaza pulpa. Coaja se arunca, iar pulpa se transforma in piure cu ajutorul...

Paste cu Chorizo si dovlecel

In Paste la 7 Iul 2018

Se taie Chorizo in cuburi mici, ceapa si usturoiul se taie marunt, iar dovlecelul in cuburi. Tulpinile de busuioc se toaca marunt, iar frunzele se pastreaza in apa rece. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.  Se incalzeste o tigaie la foc mediu spre mare si se...

Penoni giganti in sos simplu de pesto si rosii cherry

In Paste la 7 Iul 2018

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie mare si se adauga usturoiul usor zdrobit cu podul palmei. Se lasa 1 minut pana cand incepe sa elibereze aromele. Atentie sa nu se arda. Se indeparteaza si se...

Penne in sos pesto cu sparanghel si dovlecel

In Penne la 2 Iul 2018

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului (2-3 cm de la baza), apoi se taie in bucati nu foarte mici. Dovlecelul se taie cuburi. Se incalzeste putin ulei de masline intr-un wok mare si se adauga...

Spaghete in sos de Ketchup cu ardei, ciuperci si carnati

In Spaghete la 1 Iun 2018

Ceapa, ardeiul si ciupercile se taie felii. Usturoiul se piseza sau se toaca. Carnatii se taie in bucati nu foarte mici.  Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Fasolea se curatata de capetele si se aseaza intr-un steamer din bambus (ideal, care sa poate fi aseazat...

Paste cu midii in sos de rosii proaspete

In Paste la 1 Iun 2018

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat). Ceapa si usturoiul se toaca in bucati mai mari. Se indeparteaza frunzele busuiocului de pe tulpini. Frunzele se pastreaza pentru final, iar tulpinile se...

Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel

In Paste la 29 Mai 2018

Dovlecelul si Chorizo se taie cuburi. Usturoiul se piseaza, iar frunzele de busuioc se rup bucati.  Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga Chorizo si dovlecelul. Se soteaza la foc...

Spaghete cu vanata coapta, chorizo si rosii uscate la soare

In Spaghete la 24 Apr 2018

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C.  Se toaca ceapa, rosiile uscate la soare si patrunjelul, iar usturoiul se piseaza. Vanata se taie cuburi de 1 cm. Chorizo se taie cuburi mici. Vanata se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se stropeste cu ulei, apoi se presara...

Spaghete cu sos de ricotta si fenicul

In Spaghete la 24 Apr 2018

Frunzele de fenicul se indeparteaza si se pastreaza intr-un vas cu apa rece pana in momentul folosirii.  Feniculul se taie julienne, la fel ca ceapa. Patrunjelul si chiliul se toaca. Fisticul se toaca marunt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.  Intr-o...

Penne alla vodka

In Penne la 23 Apr 2018

Cateii de usturoi se taie felii.  Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o cana din apa in care au fiert.  Intre timp, se prajeste baconul la foc mediu, 10 minute. Se adauga usturoiul si pasta de tomate si se mai gateste pana cand...

Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

In Paste la 23 Apr 2018

Taiteii se fierb confrom instructiunlor de pe ambalaj.  O ceapa se toaca marunt, iar restul rondele.  Ceapa tocata se soteaza cateva minute in ulei, la foc mediu, apoi se adauga taitetii si se prajesc pana prind putina culoare. Se adauga jumatate de pahar de apa si cubul...

Paste cremoase la cuptor cu ton si masline

In Fusilli la 23 Mar 2018

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se fierb pastele confrom instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat). Se scurg si se stropesc cu ulei.  Cartofii se feliaza si se fierb in apa cu sare 4...

Paste la cuptor cu carne tocata si sos cremos de branza

In Paste la 15 Oct 2017

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza pana la momentul folosirii.  Intre timp, se toaca ceapa si telina.  Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc...

Paste cu varza si Cabanos

In Paste la 8 Oct 2017

Se feliaza Cabanosul, ceapa si usturoiul se toaca, iar varza se taie julienne.  Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu si se adauga salamul. Se prajeste pana devie auriu, cateva minute.  Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe...

Conchiglioni con polpettine di carne e fagioli (Paste cu chiftele si fasole)

In Paste la 3 Mai 2017

Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga peste carnea tocata, intr-un bol.  Se piseaza usturoiul, se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste carne, impreuna cu sare si piper. Se amesteca totul foarte bine.  Se formeaza chiftele de marimea unei nuci care se...

Spaghete cu sos din 4 feluri de branza si pesmet crocant aromatizat cu Chorizo

In Spaghete la 12 Dec 2016

In vasul unui robot de bucatarie, se adauga toate ingredientele pentru pesmet si se maruntesc pana la omogenizare.  Se adauga pesmetul intr-o tigaie fara ulei si se prajeste pana devine crocant, cateva minute. Intr-o cratita mica, se incalzesc smantana si untul, la foc mediu, pana cand...

Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

In Paste la 2 Dec 2016

Se fierb tagliatellele, conform instructiunilor de pe ambalaj.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se adauga usturoiul feliat. Se prajeste 1 minut, apoi se adauga prazul taiat rondele. Se lasa la gatit, la foc mediu, spre mic, amestecand frecvent 10-15...

Spaghete cu bacon si oua ochiuri

In Spaghete la 15 Noi 2016

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.  Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se adauga baconul taiat fasii. Se prajeste la foc mediu, pana devine crocant, apoi se transfera pe o farfurie.  Se pastreaza jumatate din...

Tagliatelle cu dovlecei si pesto

In Paste la 3 Noi 2016

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.  Cu ajutorul unui peeler, se taie dovlecelul in panglici. Se incalzeste uleiul de masline, intr-o tigaie si se adauga baconul taiat fasii. Se gateste pana devine crocant. Se adauga panglicile de dovlecel si se...

Spaghete integrale cu rosii cherry si ricotta la cuptor

In Spaghete la 1 Noi 2016

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se indeparteaza frunzele de pe crengutele de cimbru si se amesteca cu 3 linguri ulei de masline.  Se taie usturoiul felii si se adauga peste cimbru, impreuna cu sare, piper si coaja de lamaie.  Se stropeste ricotta cu uleiul...

Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie

In Paste la 31 Oct 2016

Se fierb pastele conform instrcutiunilor de pe ambalaj. Se caleste ceapa in unt si ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Se adauga apoi sucul si coaja de lamaie, smantana si broccoliul rupt/taiat in bucati mici. Se gateste ceteva minute, pana incepe sa fiarba. Se adauga somon rupt in...

Penne in sos de Parmezan si rosii proaspete

In Penne la 31 Oct 2016

Se zdrobeste usturoiul cu latura cutitului si se caleste in ulei de masline, la foc mediu, spre mic, intr-o tigaie/oala cu fun dublu (eu am folosit una din fonta), ceteva minute, pana se caramelizeaza usor.  Se toaca rosiile in bucati de marime potrivita si se adauga in oala, impreuna cu...

Spaghete picante cu legume si branza de capra

In Spaghete la 2 Iul 2016

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se feliaza usturoiul. Se taie dovlecelul si vanata longitudinal in jumatati, apoi in felii.  Se feliaza ardeiul julienne. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se soteaza usturoiul 1 minut. Se adauga legumele si se soteaza 7...

Afisate 1 - 30 din 64 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]