Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel

de Satisfyyourcravings in Paste, 29 Mai 2018 | 2040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame paste (eu am folosit sub forma de animalute)
  • 500 ml passata
  • 1/2 Chorizo
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri Parmezan ras
  • cateva frunze de busuioc
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel:

Dovlecelul si Chorizo se taie cuburi. Usturoiul se piseaza, iar frunzele de busuioc se rup bucati. 

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga Chorizo si dovlecelul. Se soteaza la foc mare spre mic cateva minute, pana cand dovlecelul se inmoaie usor. Se adauga rozmarinul si usturoiul, se lasa la gatit 1 minut, apoi se adauga passata. 

Se fierbe 10-20 de minute, la foc mic. Se adauga pastele si mare parte din Parmezan, impreuna cu frunzele de busuioc. Se lasa 1-2 minute, apoi se servesc cu Parmezanul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste in sos de rosii cu Chorizo si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci