Corinuta

5

Bucataras
senzational

undeva langa Erfurt

Bucataras din 01.02.2010

RETETE571
PRIETENI345
Retete / Pizza

Pizza rustica

In Pizza la 20 Feb 2015

Se amesteca faina cu sarea, se adauga laptele caldut si uleiul. Drojdia si freaca impreuna cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga la faina. Se framanta aluatul minim 10 minute cu mainile bine unse cu ulei sau cu mixerul ori la masina de paine. Dupa aceea se unge bine cu ulei, se pune...

Pepperoni pizza bites

In Pizza la 5 Feb 2015

Se intinde aluatul uniform si se taie in patratele de 5x5 cm. Pe fiecare bucata asezam o felie de salam pepperoni, un cubulet de branza si acoperim cu alta felie de salam (sa nu faceti cu mozarella din aceia care se tine in apa, mai bine o branza uscata gen cas, eu am folosit camembert asta am...

Focaccia cu masline a la Simo

In Piine la 19 Dec 2014

Se pregateste aluatul : amestecam faina cu drojdia uscata si cu sarea. Dizilvam zaharul in apa calduta, apoi turnam peste faina. Se amesteca bine, apoi se framanta aluatul cu mainile bine unse cu ulei, pana devine omogen si nelipicios(5-8 minute). Se acopera si se lasa la dospit aprox. 30 de...

Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca

In Pizza la 23 Noi 2014

Pentru aluat : turnam faina si sarea intr-un bol. Drojdia o amestecam bine cu zaharul intr-o canita pana se lichefiaza. Topim untul in laptele caldut, apoi il turnam peste faina. Adaugam oul, uleiul de masline si drojdia si framantam bine 5-6 minute pana obtinem un aluat neted si nelipicios. Il...

Pizza cu somon afumat la tigaie

In Pizza la 15 Oct 2013

Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 pizza de 24 cm diametru. Pentru aluat se amesteca faina cu sarea si drojdia. Separat se dizolva zaharul in laptele caldut, se adauga uleiul si se toarna peste faina. Se framanta aluatul 5 minute, se imparte in 2 bile egale si se lasa la dospit in...

Pizza piada

In Pizza la 10 Oct 2013

Se amesteca bine ingredientele pentru blat si se framanta 5 minute. NU se lasa la dospit. Se intinde aluatul intr-o tava rotunda.  Se unge aluatul cu sos de rosii, se aseaza feliile de salam si cascavalul si se da la cuptor la 180 de grade ptr circa 15 minute. Se serveste calda! Pofta...

Pizza cu must, struguri si smochine

In Pizza la 28 Sep 2013

Se amesteca intr-un bol faina cu drojdia, scortisoara si sarea. Se storc strugurii cu un storcator de fructe. Se adauga100 ml must peste faina si se framanta impreuna cu uleiul si cu mierea. Framantam pana rezulta un aluat elastic care nu se lipeste de mana. Se lasa la dospit o ora in loc caldut....

Pizza prosciutto e funghi

In Pizza la 28 Sep 2013

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea si drojdia. In altul laptele caldut cu zaharul si uleiul. Se toarna ingredientele umede peste cele uscate si se framanta circa 5 minute. Rezulta un aluat elastic si nelipicios pe care il lasam la dospit in loc caldut minim 30 de minute, maxim o ora. Se...

Mini-pizza rapida

In Pizza la 24 Sep 2013

Se intinde aluatul pe masa si se unge cu sosul de rosii, apoi se portioneaza in 8 patrate. Se aseaza toate in tava tapetata cu hartie de copt. Se pun deasupra pe fiecare patratel rosii taiate cubulete, masline feliate, cubulete de branza sau cascaval si porumb. Se presara deasupra cascaval ras...

Pizza al tonno

In Pizza la 18 Sep 2013

Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul, apoi se toarna peste faina amestecata cu sarea si se framanta impreuna cu uleiul cam 5 minute. Se intinde aluatul cu mana sau cu sucitorul si se pune intr-o tava rotunda unsa cu unt. Peste aluat intindem sosul de rosii, scoatem tonul din...

Pizza Bread - Reteta cu nr. 400

In Pizza la 13 Aug 2013

Se presara drojdia peste apa calduta intr-un bol. Se lasa sa stea asa vreo 5 minute. Se adauga faina, zaharul si sarea. Se amesteca cu o lingura pana se omogenizeaza. Aluatul va fi moale si lipicios. Pentru topping, se toaca totul foarte marunt, dupa care se adauga la aluat si se...

Pizza salami cu porumb

In Pizza la 6 Aug 2013

Tapetam o  tava cu hartie de copt si intindem aluatul pe ea. Peste aluat turnam sosul de rosii si il intindem cu o lingura. Asezam feliile de salam una langa alta peste sosul de rosii. Presaram porumbul peste salam, iar deasupra mozzarella. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade si se...

Paine de secara cu seminte

In Piine la 30 Noi 2012

Intr-un bol mare se amesteca faina alba cu cea de secara si cu semintele. Se adauga apa calduta amestecata cu sarea, zaharul si drojdia si se framanta bine cca 5 minute. Se presara putina faina peste aluatul obtinut si se lasa sa dospeasca acoperit intr-un loc caldut cca 30 de minute. Se...

Chifle aromate

In Piine la 3 Noi 2012

Se amesteca drojdia cu zaharul, se adauga apa calduta, apoi sarea, untul moale si verdeata tocata. Ultima se adauga faina si se framanta bine, apoi acoperim aluatul si-l lasam la crescut intr-un loc caldut. Dupa jumatate de ora se imparte aluatul in parti egale si cu mainile unse cu ulei se...

Pizza cheezy crust

In Pizza la 9 Apr 2011

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si zaharul, apoi se framanta cu faina, sarea si uleiul cca 5 minute. Se intinde aluatul pe masa unsa cu ulei astfel incat sa fie cu 2-3 cm mai mare decat tava de la aragaz, apoi se aduna pe sucitor si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se...

Pizza la tava

In Pizza la 26 Sep 2010

Se freaca intr-o canita drojdia cu un praf de zahar, se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se toarna peste faina si se framanta impreuna cu oul si uleiul, apoi se lasa sa dospeasca. Intre timp se curata ceapa si se taie cubulete, apoi se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se scurg...

Pizza cu aluat din branza

In Pizza la 5 Mar 2010

Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste. Intre timp se pregateste umplutura: se bat...

Afisate 1 - 17 din 17 retete    

Postari recente

publicat la 02.09.2018

Bulion de casă

publicat la 08.07.2018

Dulceata de coacaze rosii/negre

Horosmopul tau de astazi:

Leu

"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]