Mini-pizza rapida

de Corinuta in Pizza, 24 Sep 2013 | 4868 vizualizari

 

Este o idee buna daca doriti o gustare rapida si calda sau ceva de pus la pachet la munca sau la scoala.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 5-6 linguri sos de rosii cu busuioc
  • 8 rosii uscate in ulei
  • 10 masline verzi fara samburi
  • 150 g cascaval sau branza taiata cubulete
  • 150 g porumb din conserva
  • 100 g cascaval sau mozzarella rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pizza rapida:

Se intinde aluatul pe masa si se unge cu sosul de rosii, apoi se portioneaza in 8 patrate. Se aseaza toate in tava tapetata cu hartie de copt. Se pun deasupra pe fiecare patratel rosii taiate cubulete, masline feliate, cubulete de branza sau cascaval si porumb. Se presara deasupra cascaval ras sau mozzarella si se coc 15-20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate adauga sunca taiata cubulete sau salam, eu am preferat cat mai simpla

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Corinuta 1

25.09.2013, 10:05

Ica scumpa, multumesc!

Corinuta 1

25.09.2013, 10:05

Multumesc Laura draga! Te pup!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:59

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu margine de branza