vero_closca

1

Bucataras
incepator

TULCEA

Bucataras din 17.03.2010

RETETE260
PRIETENI80
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

In Pui la 15 Apr 2010

Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si piper. Cu acest amestec umplii pulpele,le...

Tochitura de porc

In Porc la 13 Apr 2010

Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,usturoiul tocat fin,piperul si...

Cotlet aromat

In Porc la 13 Apr 2010

Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare. Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de varza,de rosii)... Pofta mare!

Tocanita de ceapa cu pipote

In Pui la 12 Apr 2010

Cureti si speli pipotele si le pui intr-o cratita sa se caleasca pe foc mic in uleiul incins,adaugand daca e nevoie putina supa de legume sau apa fierbinte pana se inmoaie putin. ceapa se curata,se taie pestisori,se freaca cu sare apoi se adauga peste pipote, se pune si o cescuta de apa si se...

Aripioare cu boia si vin

In Pui la 12 Apr 2010

Speli aripioarele si le usuci cu un servet. Le pui intr-un castron si le amesteci cu uleiul,boiaua,sare si piper dupa gust si cateii de usturoi pisati. Le asezi intr-o tava ,torni vinul si le dai la cuptor cam 30 minute,pana scade vinul si se rumenesc usor. Serveste-le presarate cu marar tocat...

Orez cu pui si legume

In Pui la 12 Apr 2010

Speli bine carnea,o usuci cu un servet si o rumenesti usor in putin ulei de masline Apoi o pastrezi la cald. Legumele le cureti,le speli si le tai dupa preferinta apoi le pui sa se caleasca in uleiul de masline intr-o cratita cu fundul gros.Adaugi orezul,il calesti putin cu legumele apoi...

Friptura de gasca cu cartofi la cuptor

In Rata la 8 Apr 2010

SE SPALA SI SE PUN LA FIERT PULPELE DE GASCA.SE SPUMEAZA SI SE ADAUGA CUBUL KNORR SI SE FIERB PE JUMATATE.CARTOFII SE SPALA SI SE CURATA SI SE PUN INTR-O TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.SE ADAUGA SI PULPELE,SE CONDIMENTEAZA CU SARE,PIPER SI CIMBRU ,SE TOARNA SI O CANA DE SUPA (ZEAMA IN CARE AU FIERT...

Tochitura de organe

In Porc la 8 Apr 2010

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii. Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul taiat feliute, sarea, piperul, cimbrul si...

Aripioare de pui cu legume la cuptor

In Pui la 1 Apr 2010

se spala,se curata si se usuca bine aripioarele.capatanile de usturoi se spala bine si li se taie putin partea de sus.restul de de legume se spala si se taie dupa preferinta. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza capatanile de...

Ostropel de pui

In Pui la 1 Apr 2010

aripioarele se curata, se spala si se pun la prajit in jumatate din cantitatea de ulei. intr-o alta tigaie se pune restul de ulei, bulionul si se calesc putin dupa care se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete mici si se stinge totul cu o ceasca mare de apa. se lasa sa...

Chiftelute din carne de porc

In Porc la 30 Mar 2010

amesteci bine,bine ingredientele apoi cu mana uda formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins pe ambele parti si le scoti pe hartie absorbanta

Aripioare picante si crocante

In Pui la 29 Mar 2010

spalati bine aripioarele,le uscati cu un servet si le crestati din loc in loc. din patrunjelul tocat marunt,chili,sare,piper,pudra de usturoi,miere,pasta de tomate si uleiul de masline faceti o pasta in care introduceti aripioarele si le lasati la rece pt 2-3 ore. incingeti uleiul intr-o...

Frigarui de miel

In Oaie la 29 Mar 2010

Se taie carnea in bucatele mici, se condimenteaza cu sare si piper si se da prin ulei. Se infig pe frigaruie, alternand carnea de miel cu bucatele de slaninuta afumata, bucatele de ardei , rosii si ceapa. se frig pe un gratar foarte bine incins;se servesc cu mustar,sos de rosii picant sau o...

Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)

In Pui la 28 Mar 2010

Puiul se curata, se spala, se taie in bucati si, impreuna cu ceapa, se pune la fiert in apa cu sare. Separat, intr-o cratita, se pune faina in untul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu zeama in care a fiert pasarea, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute....

Ficatei de pui cu usturoi si oregano

In Pui la 28 Mar 2010

speli bine si cureti ficateii de pielite,ii usuci pe un servet curat si-i pui sa se prajeasca la foc mediu intr-o tigaie de teflon in uleiul de masline fierbinte. ii intorci pe toate partile sa se rumeneasca frumos,apoi adaugi vinul,sare si piper dupa gust,cateii de usturoi taiati feliute si...

Pollo alla diavola

In Pui la 28 Mar 2010

Pieptul il tai in feliute de 1cm,ardeii grasi se taie julien iar cel iute in feliute.In uleiul fierbinte se rumenesc bucatelele de pui condimentate inainte cu sare si piper,apoi se adauga ardeii grasi si dupa cateva minute cel picant.Cand s-au inmuiat putin ardeii si carnea poti sa ii servesti.e...

Saramura de pui

In Pui la 24 Mar 2010

pui la inabusit puiul intr-un ceaun sau cratita cu fundul gros.dupa ce s-a rumenit scoti puiul si in uleiul ramas adaugi rosiile decojite si le calesti 10 minute.adaugi zaharul,piperul,sarea,ardeiul iute(optional) si usturoiul taiat feliute.dupa un clocot adaugi puiul si mai tii pe foc 1-2...

Pui cu "101 catei de usturoi" :)

In Pui la 24 Mar 2010

pui putin ulei de masline intr-o tigaie,rumenesti copanelele pe ambele parti,presari cu putina vegeta si piper si stingi cu un pahar de vin alb sec sau demi-sec,pui 2-3 capatani de usturoi(catei curatati:)),o crenguta de cimbru si acoperi cu un capac si lasi totul la foc mic pana se face carnea....

Ciocanele de pui cu fasole verde

In Pui la 24 Mar 2010

pulpitele le-am rumenit in putin ulei de masline dupa ce le-am condimentat cu sare si piper,apoi am adaugat un pahar de vin alb sec sau demisec,2-3 catei de usturoi si am lasat la foc mic sa se patrunda. separat,incingi ulei in tigaie si pui un pachet de fasole verde congelata sa se...

Afisate 61 - 79 din 79 retete    

Postari recente

publicat la 04.11.2011

Orez cu carnita de porc la tigaie

publicat la 04.11.2011

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Retete preferate
Krem a la Krem

Voturi:21

Inele de ceapa

Voturi:5

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]