Aripioare de pui cu legume la cuptor

de vero_closca in Pui, 1 Apr 2010 | 9454 vizualizari

 

delicioase! merita incercata reteta!

 

INGREDIENTE

  • 8 capatani de usturoi
  • 4 dovlecei foarte tineri
  • 4 morcovi fragezi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 4 cartofiori mai mici
  • 16 aripioare de pui
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita vegeta
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • 2 buc praz
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu legume la cuptor:

se spala,se curata si se usuca bine aripioarele.capatanile de usturoi se spala bine si li se taie putin partea de sus.restul de de legume se spala si se taie dupa preferinta.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza capatanile de usturoi,pastarnacul(rondele),cartofii(sferturi),morcovul(segmente),prazul(segmente)dovleceii(jumatati).deasupra se aseaza aripioarele,rosiile si ardei(fasii si felii),se presara cu sare,piper si putina vegeta,se stropesc cu ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor,la foc mediu pt 35-40 minute.se scoate folia dupa acest timp si se mai lasa pt 10 minute pt rumenire.pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pui in sos rosu