Aripioare picante si crocante

de vero_closca in Pui, 29 Mar 2010 | 12094 vizualizari

 

daca incercati o data,le veti pregatii mereu...

 

INGREDIENTE

  • 1kg aripioare de pui
  • cateva fire de patrunjel
  • chili
  • sare
  • piper
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingura pasta de tomate
  • putina pudra de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si crocante:

spalati bine aripioarele,le uscati cu un servet si le crestati din loc in loc.

din patrunjelul tocat marunt,chili,sare,piper,pudra de usturoi,miere,pasta de tomate si uleiul de masline faceti o pasta in care introduceti aripioarele si le lasati la rece pt 2-3 ore.

incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti aripioarele pe ambele parti pana devin rumene.sunt delicioase alaturi de o salata si cartofi prajiti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la capac