Cotlet aromat

de vero_closca in Porc, 13 Apr 2010 | 4604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet de porc dezosat
  • sare
  • piper colorat
  • cimbru
  • menta uscata
  • oregano
  • putin praf de usturoi
  • 2-3 linguri unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet aromat:

Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare.

Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de varza,de rosii)...

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet perpelit