untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zahar
se adauga faina amestecata cu praful de copt ,2galbenusuri+un ou intreg si sarea
se framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu nimic)
peste aluat se intinde un strat de gem ,bucatile intregi de nuca apoi crema preparata astfel:
nuca,se amesteca cu 6galbenusuri si apoi se incorporeaza usor albusul de la 8oua(doua raman de la blat)-batut spuma cu 250 gr zahar pudra
se introduce tava in cuptorul preincalzit pt 25-30min
daca nu e rumenita frumos,mutati tava pe treapta superioara a cuptorului pentru inca 5-10min
e delicioasa!
e aproape terminata desi am facut-o dupa amiaza:))
multumesc Dana!>:d<
1
eu n-am avut decat 7oua in frigider
2
am pus 3la blat(excluzand cele doua albusuri)si 4oua intregi plus albusurile ramase,la crema