Oua umplute

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2011 | 8099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 lingura mare branza proaspata
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • 1 fir ceapa verde
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se spala ouale si verdeturile. Se fierb ouale si apoi se racesc. Se curata si se taie in doua pe lungime. Se scoate cu grija galbenusul si se amesteca cu branza, untul, sare, piper si verdeturile tocate fin. Se umplu jumatatile de albus cu acest amestec si se decoreaza dupa preferinta.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv