Saramura de pui

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 10613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5kg pui(pulpe,ciocanele)
  • 50ml ulei
  • 800g rosii in bulion
  • 1 ardei iute
  • 20g zahar
  • 50g usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

pui la inabusit puiul intr-un ceaun sau cratita cu fundul gros.dupa ce s-a rumenit scoti puiul si in uleiul ramas adaugi rosiile decojite si le calesti 10 minute.adaugi zaharul,piperul,sarea,ardeiul iute(optional) si usturoiul taiat feliute.dupa un clocot adaugi puiul si mai tii pe foc 1-2 minute.
servesti cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 06:39

veronica, ce faci aici?! noi tinem post si tu vi sa ne ispitesti

Nicolae 1

25.03.2010, 19:27

trebue valorificata reteta la maxim...

madi_marin 1

26.03.2010, 12:33

si mie imi place foarte mult saramura de pui.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor