Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale

de vero_closca in Crap / Caras, 18 Ian 2014 | 9351 vizualizari

 

sunt innebunita dupa peste si cum am ocazia, incerc ceva nou. de data asta am optat pentru combinatia peste+fructe...a iesit ceva delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1,5 kg/
  • 1 lamaie/
  • 1 portocala mare/
  • 4 mere mai acrisoare/
  • 2 linguri ulei de masline/
  • cativa catei de usturoi/
  • sare/
  • piper/
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale:

Se curata bine pestele si se desface pe spate. Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza pestele. Acesta se presara cu sare si piper si se cresteaza in zonele unde este mai gros (pe spate) si se impaneaza cu feliute de usturoi.

Se spala bine fructele. Lamaia se taie in sferturi si se pune in tava, se aseaza si felii de mere apoi totul se stropeste cu sucul de la portocala. Se acopera tava cu folie de aluminiu sau cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 30 minute. Se scoate folia si se lasa inca 5-10 minute pentru a se rumeni putin.

Este delicios si foarte usor! Se presara cu putin patrunjel verde tocat fin si se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu mere, lamaie si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Crap in crusta aromata la cuptor