Pollo alla diavola

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 9124 vizualizari

 

o reteta din Italia,delicioasa si foarte usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de pui dezosat
  • un ardei gras de culoare rosie,
  • un ardei gras de culoare verde
  • un ardei gras de culoare galben
  • 1-2 ardei iuti(depinde de cat de picant iti place)
  • 50ml ulei de masline
  • sare,
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla diavola:

Pieptul il tai in feliute de 1cm,ardeii grasi se taie julien iar cel iute in feliute.In uleiul fierbinte se rumenesc bucatelele de pui condimentate inainte cu sare si piper,apoi se adauga ardeii grasi si dupa cateva minute cel picant.Cand s-au inmuiat putin ardeii si carnea poti sa ii servesti.e o reteta usoara si gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla diavola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:16

Teo 1

28.03.2010, 22:09

ce titlu hazliu!reteta r nemaipomenita!

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:45

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc