Rocsi

9

Bucataras
Suprem

Falticeni

Bucataras din 18.12.2009

RETETE1623
PRIETENI313
Retete / Aperitive / Garnituri

Ciuperci "pastramoase"

In Aperitive / Garnituri la 13 Iun 2010

Ciupercile se spala bine, li se scot coditele  si se curata de pielita. Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se condimenteaza cu sare si piper,se stropec cu putin ulei si zeama de lamaie. Pastrama se taie bucatele foarte mici. Rosia ,se spala,se taie marunt si se mai...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 31 Mai 2010

Ouale se bat spuma. peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie. lasam acest aluat deoparte. ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete. pastrama se taie tot cuburi. maslinele li se scot samburii si se taie felii. patrunjelul se spala,se...

Ciupercute si rosii umplute

In Aperitive / Garnituri la 28 Mai 2010

Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala. rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare. pieptul de pui se pune si se fierbe. cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt. cozile de ciuperci se fierb si ele circa 10 min...

Oua umplute cu castraveciori murati

In Aperitive / Garnituri la 21 Mai 2010

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert. le lasati pe foc pana sunt fierte tari. cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti. le taiati in doua si scoateti galbenusurile. pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date...

Dovlecei pane

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2010

Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie felii rotunde putin mai grosute. ouale se bat bine cu piper ,vegeta si boia de ardei. fiecare felie de dovlecel se presara cu putina sare. intr-o tigaie puneti ulei la incins ceva mai mult. dati fiecare felie de dovleac prin faina...

Salata de boeuf

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2010

Morcovii,pastarnacul,radacina de patrunjel si cartofii se spala bine si se pun la fiert. pana fierb legumele, se taie cubulete parizerul. castravetii se spala putin,se scurg si se taie cubulete. intr-un lighean se pune parizerul taiat ,castravetii si mazarea spalata bine(daca nu e...

Plapiumioare cu piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 26 Apr 2010

Aluatul se lasa la dezghetat.cand e gata dezghetat se pune pe o masa cu putina faina si se mai intinde putin cu sucitorul pentru ca e destul de gros. dupa ce l-ati intins se taie patratele cam de 15 centimetri. pieptul de pui se taie bucatele nu prea mari,se bate putin ca pentru...

Cartofi cu sunca la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2010

Cartofii ii curatati,ii spalati si ii taiati felii rotunde dar putin mai groase. acestia ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,ii stropiti cu putin ulei,ii condimentati cu sare,piper si boia de ardei dulce. sunca o taiati patratele mai maricele si puneti cate o bucata pe...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2010

Ouale se pun intr-o oala la fiert. le lasam sa fiarba pana sunt tari. cand sunt gata de fiert se pun in apa rece la racorit. cand s-au racorit se cojesc,se taie in 2 si se scoate galbenusul. pateul se amesteca cu 3-4 galbenusuri tari date prin sita,se adauga untul,piper si vegeta dupa...

Saratele gustoase

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2010

Apa se pune la incalzit. faina se pune intr-un lighean. peste faina se pune untura,chimenul si sarea si apa calda atat cat sa iese un aluat tare, usor de modelat. cand e gata aluatul,se iau bucatele mici si se fac bilute. se pun in forma incinsa,rand pe rand,se intoarce forma pe o...

Drob cu ou si fara

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2010

Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper. cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit. cand s-au racit se dau pe masina de tocat. ceapa se spala,se toaca marunt. patrunjelul si...

Oua rosii frumos decorate

In Aperitive / Garnituri la 6 Apr 2010

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc din abundenta cu apa,se pun intr-o oala cu apa rece la fiert cu putina sare. le fierbeti cat de mult doriti(ori le faceti moi ,ori tari,depinde de preferinte). cand sunt gata fierte ,opriti focul. preparati vopseaua conform...

Cartofi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 26 Mar 2010

Cartofii se curata ,se spala si se taie in 6 sau in cate felii doriti. ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. intr-u castron se amesteca apa,pasta de tomate,vegeta,piper,usturoiul tocat marunt,uleiul si rosia taiata cuburi. se amesteca bine toate si se toarna peste cartofi....

Afisate 181 - 193 din 193 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]