Oua umplute cu castraveciori murati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2010 | 5935 vizualizari

 

Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pateu 400 gr pui
  • marar verde
  • piper
  • vegeta
  • 4-5 castraveciori murati
  • pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert si dat prin sita
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu castraveciori murati:

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.

le lasati pe foc pana sunt fierte tari.

cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.

le taiati in doua si scoateti galbenusurile.

pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.

preparati maioneza:

frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.

castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.

acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.

jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.

le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.

sper sa va placa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere