Bruschete

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 5316 vizualizari

 

E un aperitiv simplu si gustos si la indemana zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine(de fapt mai bine ar fi o bagheta...asa am zis ca o sa iau bagheta dar ploua asa tare cand am vrut sa fac ca nu am iesit din casa si am facut cu felii de paine)
  • 3 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc(nici de asta nu am pus ca nu imi place,in schimb am pus cateva firicele de patrunjel)
  • 3-4 masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de paine se taie in patru.

acestea se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10-15 min cat sa devina aurii.

rosiile se spala si se taie cubulete.

intr-un bol se pun rosiile taiate.

peste se pun 2 linguri ulei de masline,busuiocul tocat marunt(in cazul meu patrunjel),sare si piper dupa gust.

se amesteca usor toate ca sa nu zdrobim prea tare rosiile.

bucatile de paine coapte se scot din cuptor.

luati catelul de usturoi si frecati fiecare felie de paine.

pe fiecare bucatica de paine se pune compozitie de rosie,iar pe deasupra se pun felii subtiri de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.06.2010, 22:24

gata rocsi am rezolvat cu furcile

Adinacarla 1

30.06.2010, 00:23

am ajuns cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata

Rocsi 1

30.06.2010, 10:49

multumesc nadina..niciodata nu e tarziu adinacarla...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu iaurt si ou