Ciupercute si rosii umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 3410 vizualizari

 

Sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci proaspete mai mari
  • 5 rosii
  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • ulei
  • patrunjel verde
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute si rosii umplute:

Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala.

rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare.

pieptul de pui se pune si se fierbe.

cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt.

cozile de ciuperci se fierb si ele circa 10 min ,apoi se taie cubulete mici.

ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

patrunjelul se spala,se taie cozile apoi se toaca.

pieptul de pui se amesteca cu coditele de ciuperci,ceapa ,patrunjelul verde,ou,vegeta,piper si putin ulei.

se amesteca bine de tot toate ingredientele.

cu aceast amestec se umplu rosiile si ciupercile.

se pun intr-o tava pe hartie de copt,se pune cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor 20.min

dupa ce sunt gata ,se scot si se servesc.

POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:58

janet eu nu mananc ca nu imi plac ciupercile proaspete dar cei care au mancat au zis k sunt tare bune...ela nu e k sunt zgarcita k eu dupa mine dau tot,dar ma gandesc la dieta ta

Bunica 1

29.05.2010, 21:49

Lasa nu te mai gandi la dieta elei, ca si nutritionista recomanda ciuperci, dar ...fripte cu sare. Ale tale sunt super!

Rocsi 1

30.05.2010, 11:06

multumesc bunica...pai tin la dieta elei k tot se plange k e plinuta si am zis sa o ajut putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu usturoi la gratar