Drob cu ou si fara

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 6566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie(eu am folosit limba,inima,ficat si plaman)
  • 1,300 kg carne tocata amestec
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 6 oua fierte tari de pun in drob+9 oua de pus in compozitie+4,5 oua pentru uns deasupra
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ou si fara:

Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper.

cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit.

cand s-au racit se dau pe masina de tocat.

ceapa se spala,se toaca marunt.

patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt.

verdeata tocata,maruntaiele si carnea tocata se amesteca toate,se pune vegeta,piper si 8,9 oua ca sa lege bine compozitia.

in tavi ca pentru chec se aseaza hartie de copt,si se pune compozitie.

intr-o tava se pune pe un sfer compozitie,apoi oua fierte tari pe lung,apoi acoperi iar cu compozitie(eu am facut 2 tavi de drob simplu  si una cu oua fierte)

se bat vreo 4 oua si se ung e drobul.

se dau tavile in cuptorul incins pana ce acesta e facut.(cam 1 ora si 15 sau mai mult depinde cat de gros e drobul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ou si fara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ionela2682 1

08.04.2010, 18:44

mama da cate oua ai folosit! ai batut gaina? glumeam! arata foarte bine! felicitari!

Rocsi 1

08.04.2010, 18:57

nu am batut gainile dar mama asa m-a invatat ca trebuie puse multe ca altfel nu se leaga drobul...creca merge si cu mai putine dar mai bine previn sa iese bun...mersi ionela2682

elena1988 1

06.04.2011, 10:54

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor