Oua umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pateu de pui 300gr
  • 1 lingura si jumatate unt (sau margarina)
  • piper
  • vegeta
  •  patrunjel  verde pentru decor
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun intr-o oala la fiert.

le lasam sa fiarba pana sunt tari.

cand sunt gata de fiert se pun in apa rece la racorit.

cand s-au racorit se cojesc,se taie in 2 si se scoate galbenusul.

pateul se amesteca cu 3-4 galbenusuri tari date prin sita,se adauga untul,piper si vegeta dupa gust.

se freaca bine toate pana se obtine o crema.

cu aceata crema se umplu jumatatile de albus si se aseaza pe un platou.

se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel(sau cu ce mai doriti).

eu maioneza am facut-o dintr-un galbenus fiert,unul crud,1 lingura mustar,ulei si zeama de lamaie.

galbenusul fiert se da prin sita,se adauga si galbenusul crud si mustarul.

acestea se mixeaza putin ,apoi incepe sa se puna ulei treptat iar mai la urma putina zeama de lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:30

ce frumos le-ai aranjat.............parca este o floare.....................

Rocsi 1

20.04.2010, 10:56

multumesc medioto

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:02

Ce bune !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati