Chec aperitiv

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 4784 vizualizari

 

M-am inspirat de la retetele de pe bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat spuma.

peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie.

lasam acest aluat deoparte.

ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.

pastrama se taie tot cuburi.

maslinele li se scot samburii si se taie felii.

patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.

toate acestea se pun in ligheanul cu aluat.

peste se pune putin piper si vegeta.

acestea se amesteca bine toate.

se ia o tava de chec,se unge cuputina margarina.

se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se da in cuptorul incins circa 60-70min.

cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:45

arata tare bine

Rocsi 1

01.06.2010, 10:51

mersi nadina de furculiete mai am cateva feliute asa k te poftesc...la fel pusikmea te poftesc la o feliuta

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor