De cand mi-a zis o prietena de a mamei reteta asta o fac mereu ,mai ales de revelion mereu fac....sunt foarte gustoase ...
Aluatul se lasa la dezghetat.cand e gata dezghetat se pune pe o masa cu putina faina si se mai intinde putin cu sucitorul pentru ca e destul de gros.
dupa ce l-ati intins se taie patratele cam de 15 centimetri.
pieptul de pui se taie bucatele nu prea mari,se bate putin ca pentru snitel,si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.
cascavalul se taie si el felioare.
ciupercile se spala si se taie felii.
pe fiecare patratel,pe o jumatate din el,se pune o bucata de piept condimentata,peste o felioara cascaval si 3,4 felii de ciuperci.
cu cealalta jumatate de patratel de aluat se vine pe deasupra pentru a acoperi ingredientele.
se preaseaza de jur imprejur cu degetele sau furculita,si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
oul se bate bine si cu el se ung plapiumioarele.
se dau la cuptorul incins 20-25 min la foc potrivit.
se scot din cuptor ,se las putin la racorit si pe urma serviti.
ies cam 20 de plapiumioare sau mai multe daca le faceti mai mici.