Oua rosii frumos decorate

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 13923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua (eu am facut vreo20)
  • o vopsea rosie de la carmin
  • 2-3 linguri otet
  • 250 ml apa fierbinte
  • sare
  • frunze de patrunjel si trifoi
  • ulei
  • sare
  • sosete fine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii frumos decorate:

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc din abundenta cu apa,se pun intr-o oala cu apa rece la fiert cu putina sare.

le fierbeti cat de mult doriti(ori le faceti moi ,ori tari,depinde de preferinte).

cand sunt gata fierte ,opriti focul.

preparati vopseaua conform instructiunilor(250 ml apa fierbinte,2-3 linguri otet si vopseaua)intr-o cana .

pe oua se pun frunze de patrunjel,trifoi,le imbracati in ciorapi,le legati bine la capat ca sa iese bine forma de frunze,si se baga in vopsea pentru 5 min.rand pe rand pana sunt gata.

le scoateti pe un servet.

apoi pe o carpulita moale puneti ulei si le ungeti cu ulei si le asezati pe un cos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii frumos decorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu si ton