Zucchini cu mozzarella la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2017 | 4957 vizualizari

 

o reteta preluata de pe Tastemade,super buna

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchinii medii
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 bucati mozzarella
  • parmezan ras
  • patrunjel tocat marunt
  • sare/piper

Pentru sos de rosii: passata di pomodoro frunze proaspete de busuioc sare/piper

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini cu mozzarella la cuptor:

Dovleceii zucchini se spala bine si se dau pe razatoarea mare,se lasa putin si se storc de zeama.

Deasupra punem cele 2 oua,parmezanul ras,usturoiul pisat,sare,piper si jumatate de mozzarella data tot pe razatoarea mare.

Se amesteca bine,se pune 1 lingura de faina,amestecam din nou si punem compozitia intr-un strat nu foarte gros intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se lasa la cuptor 25 minute,dupa care se scoate se pun felii de mozzarella si patrunjel tocat marunt si se lasa pana se topeste.

Se serveste cu sosul de rosii format di passata de pomodoro,se mizeaza cu frunzele de busuioc,se pune sare si piper si se poate servii!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini cu mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

05.09.2017, 23:40

Chiar super-buna este

elucubratiiculinare 1

08.09.2017, 08:39

de incercat

Bya Ralu 1

10.09.2017, 17:03

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel la cuptor