Dovlecel la cuptor

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 3607 vizualizari

 

Sa profitam de bogatia toamnei!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel-floare
  • 1 ceapa alba
  • 100 g branza telemea rasa
  • 200 g pastrama din piapt de pui
  • marar verde tocat
  • sare
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin
  • ulei
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel la cuptor:

Dovlecelul se taie in patru si se curata de coaja.

Se scobeste cu o lingurita.

Miezul se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei.

 "barcutele"de dovlecel se sareaza putin.

Miezul de dovlecel si ceapa se calesc in putin ulei.

Se adauga pieptul de pui.

Se ia de pe foc si se adauga telemeaua rasa si mararul

Se potriveste de sare

Compozitia astfel obtinuta se aseaza in "barcute"

Se pune deasupra crema de smantana si se presara pesmet

Se da la cuptor pentru 30 de minute

Se servesc cu crema de branza cu smantana din belsug

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi, cu ceapă şi brânzeturi