Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata

de flooris in Dulciuri, 3 Apr 2010 | 7015 vizualizari

 

Dupa cum stiti anul acesta PASTELE ORTODOX cade odata cu cel CATOLIC,atunci eu m-am gandit sa unesc cele doua traditii si anume asa:unind oualele noastre rosii cu oalele lor de ciocolata,rezultatul il vedeti in poza.PASTE FERICIT(BUONA PASQUA).

 

INGREDIENTE

  • un plic de vopsea pentru oua(de la alex eu am ales rosu cum cere traditia)
  • 25 de oua ca atat pot face cu un plic
  • 8-9 linguri de otet
  • un litru de apa calda chiar putin fierbinte
  • putin ulei,untura sau lac pentru oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata:

Pentru ca oualele sa iasa rosii oul trebui sa fie inchis la culoare in nici un caz alb.

Dupa ce ati degresat oualele bine si le-ati clatit cu foarte multa apa le puneti la fiert,dupa ce s-au fiert aruncati apa dar nu puneti apa rece peste ele,le lasati asa.

Intr-un vas pregetiti vopseaua:turnati continutul plicului in vas adaugati litrul de apa iar apoi otetul,il dati in clocot,luati vasul de pe foc si adaugati oualele fierte,aceste se sta in solutie 10min(eu atat le-am lasat desi pe pachet scrie mai putin).Dupa ce a expirat timpul le scoateti pe un servetel le lasati putin la racit iar apoi le dati luciu cu ce aveti(ulei,untura,lac de oua).Langa aceste oua eu am pus si oua de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un puisor alaturi de oua rosii de pasti si oua de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu umplutura mixta, imbracat in ciocolata