Fursecuri cu migdale si crema de migdale

de rodicaspring in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 3572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr.migdale macinate,
  • 180 gr.zahar,
  • 2 galbenusuri,
  • 400 gr.faina,
  • praf de copt,
  • unt 200 gr .
  • Crema cu care se lipesc fursecurile se face din
  • 200 gr migdale prajite si macinate,
  • 250 unt frecat cu 200 zahar,
  • aroma de migdale si vanilie.
  • Glazura se face din
  • ciocolata topita cu 50 gr frisca si se ornamenteaza dupa gust.
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si crema de migdale:

Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin .

Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din 200gr migdale prajite si macinate, 250gr unt, aroma de migdale si vanilie.Se freaca untul cu 200gr zahar apoi se adauga aromele si putina cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si crema de migdale" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)